Στην παγκρήτια κινητοποίηση για την υγεία η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ηρακλείου

Tη συμμετοχή της στις κινητοποιήσεις για τη δημόσια υγεία γνωστοποιεί η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν Ηρακλείου, η οποία απευθύνει κάλεσμα στο Παγκρήτιο συλλαλητήριο της Πέμπτης στην πλατεία Ελευθερίας στις 11 το πρωί.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ηρακλείου

Η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν Ηρακλείου χαιρετίζει και συμμετέχει στη Παγκρήτια κινητοποίηση για την δημόσια υγεία .που διοργανώνουν υγειονομικοί ,τα εργατικά Κέντρα Κρήτης ,φορείς, την Πέμπτη 30 Νοέμβρη στη πλατεία ελευθερίας και ώρα 11.00πμ.

Το Δημόσιο νοσοκομείο οι δομές της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας παρουσιάζουν εικόνα διάλυσης εξαιτίας των τραγικών ελλείψεων σε προσωπικό σε υποδομές και εξοπλισμό με ανυπολόγιστες συνέπειες για την υγεία των ασθενών αλλά και τις συνθήκες εργασίας των υγειονομικών Οι παραιτήσεις των γιατρών έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας εξαιτίας της καθήλωση των μισθών της εντατικοποίησης που κτυπά κόκκινο και των εντέλλεσθε.                             ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ

Να καταργηθεί ο νόμος για την δευτεροβάθμια περίθαλψη που διαλύει ότι έχει απομείνει από το δικαίωμα των ασθενών για δωρεάν υγεία .

Που καταργεί την πλήρη και αποκλειστική απασχόληση των γιατρών.

Που κατοχυρώνει την είσοδο των ιδιωτών γιατρών.

Που καθιερώνει απογευματινά χειρουργεία με πληρωμή.

Τα νοσοκομεία μετατρέπονται σε ανώνυμες εταιρείες .

Ζητούμε άμεσα την πλήρη στελέχωση όλων των δημόσιων νοσοκομείων ,της ΠΦΥ των Κέντρων Υγείας με μόνιμο προσωπικό πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης.

Να μην κλείσει κανένα νοσοκομείο , κανένα Κέντρο Υγείας

Αύξηση της χρηματοδότησης όλων των μονάδων υγείας από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει η ζωή μας θυσία για τα κέρδη.

Η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ τα εργατικά σωματεία ,καλούμε το λαό του Ηρακλείου να συμμετέχει μαζικά στο συλλογικό αγώνα για ένα δημόσιο δωρεάν σύστημα υγείας για όλους.           

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί